Fayans Temizliğinin Püf Noktası

07-04-2022 16:27
Fayans Temizliğinin Püf Noktası

Fayans ve derz aralarındaki zorlu lekeleri, doğru malzeme ve tekniklerle temizleyebilirsiniz.

Etkili temizlik ürünlerini sizlerle buluşturarak fayans temizleme tekniklerinin püf noktalarını paylaşmak istiyoruz.

Doğru seçilen malzemeler temizliği hem pratik hem de hızlı bir hale getirir. Yüzey temizliğinde seçtiğimiz temizlik malzememiz öncelikle yüzeye uygun temizlik ürünü olmalıdır. Eğer yüzeyde doğru temizlik ürünü tercih edilmez ise derinlemesine temizlik sağlayamayacağınız gibi aynı zamanda yüzey üzerindeki lekelerin de çıkmadığını görebilirsiniz.

Hijyenkapında Cif Pro Yüzey Temizleyici ürünü ile fayans temizliğine başlayabilirsiniz. Temizleyiciyi yüzeye uyguladıktan sonra kirlerin yumuşaması için bir süre beklemelisiniz. Yumuşamış olan kirleri sünger veya hijyenkapında mikrofiber bezile temizleyebilirsiniz.

İlk adımda kiri ve yağı kabaca temizledikten sonra derzleri temizlemeyi unutmamalısınız. Çünkü en temiz ve parlak fayanslar bile kirli derz dolgular ile çok kötü görülebilir. Fayans ve derz temizliğinde dikkat edilmesi gereken nokta temizliğin sürekli olmasıdır. Bu nedenle fayans ve derz temizliğinizi periyodik olarak ve aksatmadan yapmaya özen göstermelisiniz. Temizlik aşamasında fayans araları fazlasıyla dar olduğu için detaylı temizlik zor olabilir. Bunu aşmak için küçük fırçalardan, ince yapılı ama sert dokulu süngerlerden hatta dış fırçalarından bile yardım alabilirsiniz. Hijyenkapında Cif Krem temizleyici ile fayans derz aralarını fırça yardımı ile fırçalayın, ardından yüzeyleri iyice durulayın. Böylelikle derz aralarındaki lekelerden kurtulabilirsiniz.

Fayans aralarını hangi yöntemle temizlemiş olursanız olun, temizledikten sonra tekrar kirler oluşabilir veya fayanslarınız renk değiştirmeye başlayabilir. Olası durumları engellemek için 2 – 3 haftada bir fayans aralarınızı hijyenkapındaBiocaps Suda Çözünen Probiyotikli Yüzey Temizleme ile temizleyebilirsiniz. Fayansların korunması adına tavsiyelerimizi uygulayarak hem hijyen açısından rahat edebilir hem de ilk günkü parlaklığını koruyabilirsiniz.

Işıl ışıl fayanslar için www.hijyenkapinda.com adresinden ihtiyacınız olan ürünlere uygun fiyat ve ücretsiz kargo seçeneği ile ulaşabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.